Sia e delicioasă cu fiecare apariție publică. Puțini știu că în spatele perucilor care-i acoperă fața se ascunde o tipă timidă, depresivă, cu un comportament bipolar și care s-a luptat cu dependența de droguri.

10 feluri în care ar putea apărea Sia la #ZUTOPIA

Într-un interviu pe care l-a dat în 2014, Sia declara că ”Mi-am distrus adolescența. Drogurile mi-au cauzat comportament bipolar. Nu dau vina pe părinții mei. Cred că de vină e faptul că am fumat prea multă i***ă când eram încă un copil. Asta mi-a distrus mintea”, a povestit Sia.

7 momente cu Sia live care îți taie respirația | #ZUTOPIA

Tot în același interviu, cântăreața și compozitoarea de origine australiană a povestit despre tatăl ei alcoolic: ”Pe măsură ce am crescut, mi-am dat seama că are dublă personalitate. Unul era Phil și celălalt Stan. Phil a fost cel mai bun tată din lume. Ne distram, era implicat, interesat și atent. Când apărea Stan, lucrurile deveneau înspăimântătoare”, a povestit Sia.

OMG! Uite de ce nu își arată Sia niciodată fața! #ZUTOPIA

Și nu uita, pe Sia o poți vedea într-un super concert pe 17 august, în Piața Constituției. ZUTOPIA Music Festival ți-i aduce vara aceasta la București pe Sia și Steve Aoki, cu Rihanna în deschidere. Biletele şi abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Intră în fiecare zi pe ZUTV.ro şi vezi ce mai e nou legat de ZUTOPIA Music Festival! Te ținem la curent!