Lui Billie Eilish îi place să își surprindă fanii și fix asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni când s-a afișat cu părul blond pe Instagram. Imaginea a bătut orice record de pe Instagram și se pare că a meritat efortul.

Billie Eilish este una dintre artistele care au reușit mereu să atragă atenția prin apariții și prin look-urile excentrice. De data asta, Billie a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește părul și a trecut de la brunet cu șuvițe neon la blond. Fanii au înroșit butonul de like pentru noul look al artistei, iar imaginea a bătut orice record de pe Instagram. 

Una după alta. Billie Eilish scrie din nou istorie. Asta e poza care a blocat Instagramul în 6 minute!

Chiar dacă rezultatul a apărut din senin, Billie a trecut printr-un amplu proces de decolorare până a ajuns la nuanța de blond de astăzi. Artista a povestit totul pe Insta stories, acolo unde a răspuns câtorva întrebări primite de la fani în urma unei sesiuni de Q&A. Billie a început să se decoloreze cu șase săptămâni înainte de a posta imaginea cu blondul final, primul rezultat după decolorare nefiind cel la care se aștepta artista. Ceea ca a surprins-o pe Eilish este faptul că părul ei arată acum mai sănătos ca niciodată, deși se aștepta să fie deteriorat după decolorare.

Lucky you!

sursa foto: yahoo.com