Vești triste pentru fanii 5GANG. Fenomenul care a luat amploare datorită online-ului se pare că va ajunge anul acesta la final. Selly a vorbit de foarte multe ori despre faptul cu 5GANG nu mai este un proiect care să-l reprezinte, cu atât mai puțin, un proiect care reziste în timp, dar fanii au refuzat să creadă asta. Până acum.

Fără doar și poate, 5GANG este unul dintre proiectele muzicale de la noi care s-a bucurat de succes ani la rând. Componența trupei a suferit mici modificări, iar acum, după ce au ajuns la formula perfectă, Selly, dar și Mădălin au dat vestea cea mare: 5GANG se desparte. Primul care a vorbit deschis despre asta a fost Selly. Acesta povestea cu câteva luni în urmă că este conștient că nu va mai putea face parte la nesfârșit din 5GANG, mai ales că s-a maturizat și are pe listă alte proiecte care îl reprezintă mult mai mult.

Pentru cei care refuză să creadă asta, nu doar Selly a vorbit despre finalul 5GANG, ci și Mădălin Șerban, cel mai recent membru. Acesta a postat pe Insta stories o poză în care își anunța urmăritorii că pe data de 19 septembrie va avea loc ULTIMUL concert 5GANG. Fanii știau deja de acest concert organizat cu ocazia începerii școlii, dar nu știau că va fi și ultimul.

Well, things are getting serious!