Mama Selenei Gomez nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Teefy s-a confruntat cu un val de hate primit pe Instagram din cauza celor câteva kilograme pe care le-a acumulat. Fără să știe care este, de fapt, motivul pentru care silueta ei a suferit modificări, urmăritorii lui Teefy i-au adresat cele mai dure replici. 

Teefy a dat cărțile pe față și a recunoscut cât de grea a fost ultima perioadă pentru ea. Mama Selenei Gomez nu mai arată deloc ca înainte, iar asta din cauza că s-a luptat cu o boală destul de grea. Regimul pe care l-a urmat și tratamentele și-a spus cuvântul asupra corpului ei, iar fanii nu au putut să nu observe că aceasta are câteva kilograme în plus. Teefy s-a confruntat cu un mare val de critici și a decis că mai bine spune adevărul decât să devină și mai mult o victimă a body shaming-ului.

„Nu am vrut să discut despre asta, dar când am apărut pe coperta revistei Entrepreneur, am fost asaltată de mesaje în care lumea îmi comenta greutatea. Am stat în spital trei săptămâni și jumătate. Am avut dublă pneumonie, iar medicii mi-au spus că am zilele numărate.”

Teefy a crescut-o singură pe Selena Gomez și a născut-o la o vârstă destul de fragedă. Artista îi este mereu recunoscătoare și îi mulțumește pentru tot de fiecare dată când are ocazia.

„Eram frustrată pentru că părinții mei nu erau împreună. Nu vedeam lumina de la capătul tunelului. Mama muncea din greu ca să-mi ofere o viață mai bună. Mi-e teamă de ce s-ar fi ales de mine dacă nu plecam din Texas. Mama era foarte puternică în fața mea. Faptul că m-a născut la 16 ani era o mare responsabilitate pentru ea. A renunțat la totul pentru mine, avea trei locuri de muncă, și-a sacrificat viața pentru mine.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Teefey (@mandyteefey)