Trend-ul online-ului a început de la familia Kardashian-Jenner. Fetele au știut cum să își pună în valoare atuurile și cum să își negocieze contractele, iar acum sunt un brand. Multe fete visează să calce pe urmele lor, iar Alabamei Barker se pare că i-a și reușit.

Pe vremea familiei Kardashian, Facebook-ul era o adevărată rampă de lansare. Acum, TikTok-ul este la putere. Cei mai cool adolescenți au început să facă deja averi de pe urma celebrei rețele sociale. În afară de cunoscutele Charli și Addison, mai sunt și alți adolescenți cărora online le-a schimbat viața la 360 de grade.

Este și cazul și lui Alabamei Barker, fiica lui Travis Barker. Alabama este acum rudă cu Kylie Jenner. Fanii cred că are toate șansele să îi calce pe urme miliardarei. Alabama are o comunitate impresionantă de fani, iar gurile rele spun că totul a început să se întâmple de când s-a asociat cu familia Kardashian. Momentan, Alabama Barker nu are de gând să își deschidă un business axat pe cosmetice, dar niciodată să nu spui niciodată.

 

Travis Barker, tatăl Alabamei, a avut grave probleme de sănătate

Travis Barker a ajuns în urmă cu ceva timp pe mâinile medicilor. Aceasta a fost transportat pe targă de către echipajul de pe ambulanță și dus la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Kourtney a fost alături de iubitul ei și l-a însoțit peste tot. Alabama a fost cea care a postat pe Instagram mesajul „să vă rugați pentru tata”.

Diagnosticul artistului a ieșit la iveală. Se pare că a fost vorba de o pancreatită declanșată de o colonoscopie pe care acesta a făcut-o cu ceva timp în urmă. Travis nu a fost scutit de probleme nici în trecut. În 2008, soțul lui Kourt a supraviețuit unui accident aviatic. Apoi s-a confruntat cu cheaguri de sânge. Când credea că totul s-a terminat, în 2018 a făcut și accident cu mașina.

 

The next Kylie Jenner?! Cine este tipa care îi suflă în ceafă iubitei lui Travis Scott
Instagram