Lidia Buble trăiește o perioadă superbă pe plan personal. Artista este îndrăgostită până peste cap și tocmai și-a oficializat relația cu actorul Harlys Becerra, pe Instagram. Iubitul ei nu se sfiește să îi declare public dragostea, iar cel mai recent comentariu pe care i l-a lăsat le-a topit inimile multora. 

Harlys Becerra și Lidia Buble formează un cuplu de câteva săptămâni, dar abia acum au decis să își asume relația și să se afișeze împreună pe rețelele de socializare. Actorul a venit în România în weekend pentru a-și vedea iubita și i-a cunoscut o parte din familie și prieteni. Chiar dacă au avut ocazia să își declare dragostea față în față, Harlys nu se satură să își copleșească iubita cu declarații siropoase și profită de orice fotografie pe care o postează Lidia pe Instagram pentru a-i spune ce simte pentru ea. 

Add to ”My List”! Acesta este serialul în care joacă iubitul Lidiei Buble. Are legătură și cu ”La Casa de Papel”

Lidia Buble a postat câteva fotografii făcute în orașul ei natal, Deva, iar Harlys Becerra a reacționat imediat cum le-a văzut: ”Mă simt atât de norocos să te am în viața mea, prințesa mea frumoasă”, a scris actorul într-un comentariu, însoțit de trei inimioare. Lidia i-a răspuns destul de misterios și a scris în reply ”9.11”, cel mai probabil data la care au devenit, oficial, un cuplu. Harlys este cu nouă ani mai mare decât Lidia, este de origine cubaneză, dar s-a stabilit în Spania, unde a bifat câteva apariții în filme și seriale de succes. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)