TikTok-ul crează vedete peste noapte. Dacă până acum utilizatorii erau obișnuiți ca topul celor mai cunoscute persoane de pe platformă să fie condus de Addison și Charli, acum un nou tânăr face senzație în online.

Sigur ți-a apărut și ție în feed cel puțin un videoclip semnat de Khaby Lame! Tânărul de 22 de ani este recunoscut pe TikTok datorită reacțiilor pe care le are la anumite videoclipuri cringe, iar asta l-a adus pe prima poziție în topul influencerilor din Italia.

Khaby Lame are 200 de milioane de urmăritori și nici măcar nu vorbește. În urmă cu 20 de ani, Khaby s-a mutat cu familia lui din Senagal în Italia, mai exact în Milano pentru a avea un trai mai bun. La început, totul a fost destul de greu, nu avea bani, iar când a început pandemia de Covid, a fost concediat. Singurul lui scop a fost acela de a-i face pe oameni să râdă, iar videoclipurile lui au ajuns imediat virale. 

„Mi-a venit ideea pentru că vedeam aceste videoclipuri circulând pe net și mi-a plăcut ideea de a aduce ceva simplitate. Gestul a venit din întâmplare, dar tăcerea nu. M-am gândit la o modalitate de a ajunge la cât mai mulți oameni posibil. Și cel mai bun mod a fost să nu vorbesc. Poate pentru că expresiile mele faciale sunt amuzante și îi fac pe oameni să râdă, această simplitate îi face pe oameni să râdă și îmi place”, a declarat el.

Khaby Lame s-a născut pe 9 martie 2000 și a cunoscut faima pe TikTok. Acesta a devenit unul dintre influencerii de top de pe TikTok, după ce contul lui a înregistrat un boom de 25 de milioane de urmăritori în luna aprilie 2021. Lame a început să posteze pentru prima dată videoclipuri pe TikTok în martie 2020, odată cu începutul pandemiei și se pare că așteptarea după succes a meritat. Inițial, Khaby era recunoscut în mediul online ca fiin gamer, iar acum, videoclipul ”Peeling a banana” ocupă locul 5 în topul celor mai populare videoclipuri de pe TikTok, imediat după cele create de Bella Poarch, Franek Bielak, Nick Luciano și Billie Eilish.

@nasdaily The Secret Story Of Khaby I flew all the way to Milan, Italy to tell you the incredible story of the guy who has 200 million followers but doesn't speak. This is the secret story of @khaby.lame #nasdaily #1minute #people #world #senegal #italy #khaby #learnfromkhaby #tiktok #tiktokforcreators ♬ original sound – Nas Daily