Cât durează dragostea pentru Kim Kardashian?! Se pară că nouă luni. Miliardara și iubitul ei mult mai tânăr, Pete Davidson s-au despărțit. Potrivit surselor din anturajul celor doi, totul s-a întâmplat de comun acord. Ba mai mult, se pare că cei doi vpr rămâne, în continuare, prieteni.

În urmă cu nouă luni, Kim Kardashian făcea marele anunț: ea și comediantul Pete Davidson formau un cuplu. Multe voci nu le-au dat prea multe șanse, dar se pare că cei doi au demonstrat contrariul. Timp de aproape un an, Pete și Kim au fost de nedespărțit. Cei care s-au uitat la „The Kardashian” știu foarte bine cât de mult se iubeau cei doi. Totuși, nimic nu durează la nesfârșit, iar relația lor este dovada clară a acestui fapt.

Așa cum probabil se aștepta toată lumea, motivul despărțirii celor doi a fost distanța. Kim și Pete nu au putut manageria o relația la sute de kilometri distanță, așa că ai ales cea mai bună variantă pentru ei: despărțirea. Săptămânile acestea, Pete s-a aflat în Australia, acolo unde filma „Wizards”, iar Kim era în Los Angeles cu familia ei.

 

 

 

Cine este , de fapt, Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian

Pete Davidson a fost pe buzele tuturor de când s-a combinat cu Kim. În schimb, nici el nu a fost deloc străin de lumina reflectoarelor. Toate iubitele lui Pete au fost nume celebre, iar cea mai sonoră relație a lui a fost cea cu Ariana Grande. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni. Ba mai mult, Ariana s-a bucurat pentru Pete atunci când a aflat că este împreună cu Kim Kardashian.

Pete Davidson este unul dintre cei mai de succes comedianți din afară. Publicul îl cunoaște foarte bine din cadrul emisiunii „Saturday Night Live”. Tot acolo a și cunoscut-o prima dată pe Kim Kardashian, atunci când ambii au intrat în pielea lui Aladdin și a lui Jasmine.