Când spui Spice Girls, spui „Wanna be”. Piesa pe care fetele au lansat-o cu mai bine de 12 ani îăn urmă încă mai face furori și are peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube. Trupa nu mai există de ani, dar se pare că managerul a găsit rețeta succesului. O nouă formație alcătuită pe același tipar, dar cu personaje pe de TikTok.

The Future X este trupa acre promite că va domina toate topurile și nu este exclus să se întâmple asta, mai ales că fiecare membru are doi factori definitorii în portofoliu: talent și expunere pe TikTok. Fuller, fostul manager al trupei Spice Girls a urmat același model ca Puff Diddy când a format trupa Danity Kane, doar că a schimbat un pic modul de căutare al talentelor. Acesta a făcut echipă cu TikTok-ul și, astfel, a ajuns la cei mai buni artiști.

Angie Green, Luke Brown și Maci Wood, Jayna Hughes, Sasha Marie, Tray Taylor și Drew Venegas sunt cei care se vor prezenta de acum încolo sub eticheta Future X.

„Timp de un an am lucrat în parteneriat cu TikTok pentru a găsi cei mai talentați oameni de pe platformă și sunt extrem de mulțumit de rezultat. The Future X combină tot ce e mai interesant la tinerii artiști: autenticitate, încredere, putere și un echilibru între dansatori foarte talentați și cântăreți excelenți.”