Soția lui John Legend demonstrează că, atâta timp cât există voință, nimic nu este imposibil. Chrissy și-a propus să nu mai bea deloc alcool, iar acum, deja sărbătorește un an de la această inițiativă.

Chrissy Teigen este un exemplu pentru femeile din lumea întreagă. Soția lui John Legend a trecut prin multe încercări grele, dar nu s-a dat bătută. După o sarcină pierdută, fostul model a picat în patima despresiei și a alcoolului. Chrissy a realizat la timp că nu îi face deloc bine, așa că și-a propus să dea alcoolul la o parte.

Ajunsesem într-un punct în care consumam prea mult alcool. Și când îmi aranjam părul sau mă machiam, trebuia să am un pahar de vin lângă mine. Acum, nu am mai gustat nici măcar o picătură de alcool în 365 de zile. Nu știu dacă voi mai ajunge să beau vreodată, dar știu sigur că nu vreau să mai ajung în pragul dependenței”, a spus Chrissy.

#sobriety. Chrissy Teigen a împlinit un an de când a renunțat la alcool

Chrissy Teigen s-a luptat mulți ani cu dependența de alcool

Dependența de alcool a modelului i-a afectat și pe cei din jur. Soțul ei, John Legend, a fost mereu lângă ea și a susținut-o pe parcursul întregului proces. Acum că și-a atins scopul, artistul și-a exprimat mândria față de soția lui.

Chrissy a început să își canalizeze, deja, atenția către alte lucruri. Cei care o urmăresc pe Instagram, au observat că aceasta a început să gătească din ce în ce mai mult. Mii de fani îi urmează rețetele, inclusiv fetele din familia Kardashian.

Chrissy a declarat de multe ori că se simte norocoasă că are mereu familia alături. John Legend a fost principalul ei sprijin, mai ales după ce a pierdut sarcina. În urmă cu aproape doi ani, cuplul se pregătea să primească un nou membru în familie. Din păcate, sarcina nu a decurs deloc așa cum trebuie. Chrissy l-a pierdut pe Jack cu câteva zile înainte de a-l aduce pe lume.