De-a lungul timpului, Smiley ne-a dovedit că este foarte talentat. De data aceasta, artistul a trecut din tabăra artiștilor în cea a actorilor și de abia așteptăm să vedem rezultatul.

Smiley răspunde afirmativ fiecărei provocări pe care o primește. Artistul a decis ca energia acumulată în timpul pandemiei să o ”irosească” pe ceva constructiv. Astfel, Smiley a ajuns să joace un rol deosebir într-un film în care crede foarte mult. Filmul se numește ”Odată pentru totdeauna”, iar artistul joacă personajul principal despre care a oferit câteva detalii fanilor pe Instagram.

”Luna asta am început-o prin munți 🏔înregistrând un film: @odata_pentru_totdeauna 🎬 regizor: @iuraluncasu . joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. mă trezesc la 5-6☀️ și adorm după miezul nopții. pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit. ✨zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neștiute, deosebit de frumoase, o Românie 🇹🇩 ascunsă. pentru susținere, și nu numai ❤️, împreună cu mine e cel mai frumos Om 😇. vă țin la curent...⚡️”, a scris artistul pe Instagram.