Liam Payne nu trece prin cea mai roz perioadă din viața lui. Fostul membru One Direction nu are prea mult noroc în dragoste și a rupt logodna cu partenera lui, modelul Maya Henry.

Liam Payne a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe mulți. Anul trecut, în august, Liam a cerut-o în căsătorie pe Maya, iar acum, la nici un an distanță de la marele eveniment, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cel care a vorbit deschis despre această ruptură a fost chiar Liam Payne în podcastul lui Steven Bartlett, ”Diary of a CEO”.

#Hidden. Ce talent ascuns are Harry Styles? Uite la ce se mai pricepe artistul, în afară de cântat!

”În acest moment sunt foarte dezamăgit de mine pentru că rănesc persoane în continuare. Asta mă supără. Nu sunt foarte bun la capitolul relații. Cred că prima dată trebuie să lucrez la propria persoană înainte de a mă implica în relații. Pur și simplu nu am oferit tot ce aveam eu mai bun și nu am apreciat ce am avut. Pot să spun, sincer, că mă simt mai bine acum că am ieșit din această relație. Nu sunt fericit cu alegerea pe care am făcut-o, dar pur și simplu s-a întâmplat. Sper că ea este fericită”, a spus Payne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)