Nu mai este niciun secret faptul că Jennifer Lopez adoră bijuteriile. Asta știu deja și bărbații care au trecut prin viața ei și care i-au oferit inele de logodnă uimitoare. Ben Affleck i-a întrecut pe toți și, drept dovadă, JLo i-a spus cel mai sincer „da!”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o nuntă de vis în Georgia. Aceasta a fost cea de-a doua ceremonie și a venit la scurt timp după cea din Los Angeles. Mirii au vrut ca evenimentul să fie unul exclusivist, iar diva s-a asigurat ca toată lumea semnează acorduri de confidențialitate. După ce s-a asigurat că totul este ca la carte, JLo a făcut senzație cu ținuta, dar și cu bijuteriile.

Prima dată, atunci când a cerut-o de soție în 2002, Ben Affleck i-a oferit artistei un inel cu diamant roz. Acum, la o distanță de 20 de ani, Ben s-a întrecut pe sine. Acesta a surprins-o pe aleasa inimii lui cu un inel cu diamant verde, la fel de prețios și scump. Bijuteria a fost achiziționată de la Ilan Portugali, Beverly Hills Diamonds, iar designul a fost gândit de Tamara Rahaminov și Nicol Goldfiner, de la Rahaminov Diamonds. 

Jennifer Lopez a strălucit la propriu, dar și la figurat

Deși nu a fost primul eveniment de acest gen din viața ei, Jennifer Lopez a vrut ceva spectaculos pentru nunta ei cu Ben Affleck. Rochiile au fost principalul element, iar pentru asta, artista a lucrat cu unul dintre cei mai mari designeri din lume. Ralph Lauren a fost cel care s-a ocupat de cele trei rochii de mireasă și, având în vedere rezultatul, clar s-a autodepășit.

În timpul ceremoniei, Jennifer Lopez a schimbat nici mai mult, nici mai puțin de trei rochii. Ultima, cea pe care a purtat-o la petrecere, a fost încrustată în diamante Swarovski. La superba rochia, JLo a asortat o pereche de cercei de la Samer Halimeh, estimați la 2 milioane de euro. La asta se adaugă și inelul de la Ben, verighetele, dar și alte detalii care au făcut diferența.

OnTheJLo.com