Jennifer Lopez are un trecut amoros destul de tumultos. Diva are o listă impresionantă de parteneri, dar un lucru este cert. Atunci când vine vorba de mariaje, nu orice o convinge pe divă să facă pasul cel mare.

În weekend, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck. A fost a doua ceremonie pe care a avut-o cuplul, după cea din Las Vegas. Cei doi au vrut ca și data asta, totul să fie foarte intim, iar la eveniment să participe doar prietenii și familia. JLo și Ben au reaprins flacăra iubirii, după apoape 20 de ani în care au stat departe unul de celălalt.

În toată această perioadă, Jennifer Lopez și Ben Affleck au bifat mai multe relații, toate cu persoane cunoscute. Ba mai mult, diva a ajuns cu unii dintre partenerii ei și în fața altarului. Din păcate, nu toate relațiile ei au avut happy ending, dar se pare că acestea au fost doar niște etape înainte de a-și găsi sufletul pereche.

Artista încă mai crede în puterea căsătoriei

Ojani Noa a fost căsătorit cu Jennifer Lopez în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998. Cei doi s-au întâlnit în Miami, acolo unde artista filma pentru pelicula „Blood and wine”. La vremea respectvă, Ojani lucra ca ospătar în restaurantul Gloriei Estefan. Jennifer și Ojani s-au căsătorit extrem de repede, însă relația lor avea să se sfârșească în 1998, după aproape un an de mariaj.

Deși nu multă lume își mai amintește de Ojani, bărbatul nu s-a ferit să facă o serie de declarații despre mariajul actual al fostei sale partenere. „Lui Jennifer îi place să fie îndrăgostită, dar a fost căsătorită de șase ori până acum. Ben este soțul cu numărul 4. Eu am fost primul ei soț și mi-a spus că sunt dragostea vieții ei. Când stăteam seara în pat, îmi spunea mereu că vom trăi fericiți până la adânci bătrâneți”, a declarat Ojani Noa.

She said „I Do”. Trei bărbați celebri care au dus-o pe Jennifer Lopez în fața altarului, înaintea lui Ben Affleck
Hollywood Life

Cris Judd s-a întâlnit cu Jennifer Lopez în Spania, în toamna lui 2000. Cris a fost angajat să realizeze coregrafia artistei pentru piesa „Love Don’t Cost a Thing”. Chimia dintre cei doi au trecut dincolo de nivelul profesional și, astfel, au sfârșit în fața altarului. „Când a intrat Jennifer Lopez, am dat mâna, ne-am privit reciproc și mi-am spus „Doamne, o să mă căsătoresc cu femeia asta”, a povestit Jud în 2013, într-un episod din Oprah: Where Are They Now?. Visul lui Judd a devenit coșmar, în iulie 2002 Jennifer Lopez depunând actele de divorț.

She said „I Do”. Trei bărbați celebri care au dus-o pe Jennifer Lopez în fața altarului, înaintea lui Ben Affleck
Hollywood Life

Jennifer Lopez a fost la un pas de a se căsători și cu Alex Rodriguez

De departe, una dintre cele mai cunoscute relații ale lui Jennifer Lopez a fost cea cu Marc Anthony. Cei doi s-au căsătorit în 2004, iar evenimentul a fost unul extrem de restrâns (30 de invitați). Artista și Marc au fost prieteni buni mult timp înainte să se căsătorească. În cartea ei, „True Love”, JLo a povestit cum Ben a fost prima ei iubire, dar și cum Marc Anthony a apărut la momentul potrivit. În 2008, cuplul și-a extins familia, iar în viața lor au apărut gemenii Emme și Max.

She said „I Do”. Trei bărbați celebri care au dus-o pe Jennifer Lopez în fața altarului, înaintea lui Ben Affleck
Hollywood Life