Shakira demonstrează cu orice final este un nou început. Artista nu stă să plângă după Pique. Din contră, se distrează de minune în vacanță. Aceasta nu este singură, ci este însoțită de un bărbat misterios care a ridicat multe semne de întrebare în online.

Shakira este singură și disponibilă. Artista nu mai vrea să audă de Piqué, mai ales după ce s-a zvonit că motivul separării lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii săptămânile trecute. Artista nu doar că s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa.

Shakira a ales să locuiască la Miami, într-o vilă de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri depărtare de fostul ei iubit, artista speră să își găsească liniștea de care avea nevoie. 

Din imaginile apărute deja pe internet, pare că Shak este mai fericită ca niciodată. Jurata de la „Dancing with myself” este în vacanță și, așa cum era de așteptat, nu a putut rata ocazia de a face surf. Acesta este unul dintre sporturile preferate ale vedetei, iar copiii ei pare că deja moștenesc acest talent de la mama lor.

În imaginile surprinse de paparazzi, se poate observa cum Shakira flirtează cu unul dintre instructorii de surf din Spania. Momentan, nimeni nu a declarat nimic, dar nu este exclus ca între cei doi să se înfiripe ceva.