Selena Gomez este una dintre artistele care s-a afișat mereu naturală în fața fanilor. Vedeta este recunoscută pentru importanța pe care o acordă unei rutine corecte de îngrijire a tenului. De data asta, Sel s-a filmat dis-de-dimineață pentru a le arăta urmăritorilor pașii ei pentru un ten impecabil.

Selena Gomez, la fel ca și adversara ei, Hailey Bieber, pune mare preț pe îngrijirea tenului. Artista este preocupată de ani de buni de acest aspect, dar nu a avut sufiecient curaj să lanseze produse în această direcție. Totuși, atunci când vine vorba de o rutină corectă, actrița din „Only murders in the building” își alege cu mare atenție produsele.

Fanii au fost mereu interesați de rutina Selenei. Până acum, vedeta le-a arătat tuturor cum se machiază și ce tips&trick folosește. De data asta, la insistențele comunității sale, artista a trecut în revistă și rutina de skincare. Pentru a fi cât mai explicită, Sel s-a filmat în timp ce își făcea cu minuțiozitate ritualul.

@selenagomez

Morning routine before make up! @Rare Beauty

♬ my hair – Ariana Grande

Selena Gomez a dat lovitura cu produsele Rare Beauty

Vedeta a intrat în lumea cosmeticelor în urmă cu câțiva ani și nici nu visa ce avea să i se întâmple. Artista a creat o linie de produse care să le ajute pe femei să își pună în valoare frumusețea, nu să o transforme. Acum, Rare Beauty este unul dintre cele mai apreciate brand-uri de cosmetice worldwide. Produse semnate de Selena Gomez au cucerit milioane de fani, unele dintre ele devenind virale pe TikTok.

Sel nu are de gând să se oprească aici. Artista vrea să își extindă business-ul, din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că vrea să completeze colecția deja existentă cu alte produse, mai are un as în mânecă. Rare Beauty va ajunge, în curând, în magazinele de specialitate din Brazilia.

@rarebeauty

Replying to @letssx RARE BEAUTY IS COMING TO BRAZIL 🇧🇷 Arriving August 3rd only @Sephora Brasil! We could not be more excited. #rarebeauty #selenagomez #sephorabrasil #sephora

♬ original sound – Rare Beauty