Selena Gomez este una dintre artistele care a vorbit întotdeauna deschis despre problemele de sănătate pe care le are, precum anxietate sau depresie.

Selena Gomez a avut câteva săptămâni grele, iar atacul de panica pe care l-a avut în spital a fost momentul în care a decis să pună punct. Și-a dat seama că trebuie să caute ajutor pentru problemele emoționale le care le avea.

Selena a vorbit pentru prima dată despre decizia de a cere ajutor toamna trecută într-un discurs pe care l-a ținut săptămâna trecută, la Spitalul McLean din Boston.

”Cred că suntem mai buni când spunem adevărul. Și acesta este adevărul meu. Anul trecut, am suferit câteva probleme emoționale și nu am putut să rămân în regulă după asta. Nu am reușit să zâmbesc sau să păstrez lucrurile normale. Am simțit că toată durerea și anxietatea s-au dus odată cu mine și a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viața mea. Am căutat sprijin, iar medicii au putut să-mi dea un diagnostic clar.

Am căutat ajutor – de fapt am căutat să obțin ajutorul de care aveam nevoie. Am fost educată. Am vorbit cu o mulțime de oameni care sufereau de aceleași afecțiuni. Am citit multe despre asta și am devenit pasionată de asta. M-am întâlnit cu câțiva dintre cei mai mari medici, cu specialiști și am avut norocul să pot lucra cu unii dintre cei mai mari medici și psihiatrii care să mă îndrume în această călătorie. Deși asta nu înseamnă că au dispărut cu totul, pot spune că, după un an de muncă intensă, sunt mai fericită, mai sănătoasă și îmi controlez mai mult emoțiile și gândurile față de cum o făceam înainte, așa că sunt foarte fericită pentru asta,” a fost discursul pe care Selenei.