Selena Gomez nu a fost mereu în cea mai bună forma a sa. Artista s-a luptat cu lupusul, ceea ce a făcut-o să ia câteva kilograme în plus, ocazie perfectă pentru a fi criticată de către fani.

Selena Gomez a fost mereu sincerră cu fanii, iar asta s-a întâmplat și în momentul în care a aflat că suferă de lupus. Lupusul este o boală incurabilă care se caracterizează printr-o inflamație puternică dată de o boală autoimună. Lupusul poate deteriora orice parte a organismului, în special pielea şi organele interne. Sistemul imunitar al persoanei afectate de lupus nu reuşeşte să diferențieze țesuturile proprii de intruşi şi astfel le atacă.

Lupusul nu și-a pus amprenta doar pe psihicul Selenei, ci și pe fizicul ei. Artista a recunoscut că a avut câteva kilograme în plus în acea perioadă și că nu se simțea ok cu asta, dar a învățat că este doar o etapă din viața ei și a învățat să se accepte așa cum este. 

”Sunt foarte fericită că îmi trăiesc viața așa cum știu eu mai bine și mă bucur de fiecare moment. Asta este. Pentru mine este echivalentul unei poze pe care o postez pe conturile mele. Merg la evenimente, sunt pe covorul roșu, eu știu că am fost prezentă acolo, nu trebuie să știe toată lumea. Nu vreau să fiu mereu expusă și să îmi pese de ceea ce crede lumea”, a declarat Selena.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Appreciation post for the squad that’s the loyalist since day 1 @marissa.marino @hungvanngo @kateyoung 💙

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on