Selena Gomez e o fată dulcică şi talentată, dar ştie să scoată şi ghearele când e nevoie. A făcut-o într-un interviu în care a vorbit despre criticile care i-au fost aduse din cauza siluetei ceva mai rotunjoare din urmă cu câteva luni, dar şi despre fotografia nud care a apărut zilele trecute şi care se pare că va fi pe coperta noului ei album.

VIDEO HOT: Selena Gomez, mai sexy ca niciodată. Ce pregăteşte artista?

"Am fost ținta multor glume, critici şi ironii din cauza siluetei anul ăsta. Şi nu mi s-a mai întâmplat vreodată. Nu sunt genul căruia să-i pese foarte tare de lucrurile astea. M-am îngrăşat şi chiar nu mi-a displăcut. Din contră. Dar toate comentariile m-au durut", a comentat Selena.

FOTO 18+: Selena Gomez s-a dezbrăcat de tot pentru cel mai incendiar pictorial din carieră

Despre fotografia topless care circulă de câteva zile pe internet şi care ar urma să fie coperta noului ei album, Selena a vorbit la fel de deschis: "Nu am făcut-o ca să demonstrez ceva celor care mi-au criticat silueta. Pentru că pur şi simplu, scuzați expresia, mă doare în c... N-o să-mi pese niciodată de astfel de oameni. Pot să fac ce vreau. Această poză nu va mai fi un subiect de discuție odată cu lansarea albumului. Pentru că muzica va fi în prim plan, am încredere în asta".