Lui The Weeknd sigur i-a trecut supărarea că nu a fost inclus pe lista nominalizărilor la Grammy. La cât de bine îi merge cu piesa ”Blinding lights” era normal să uite această supărare.

Anul trecut, The Weeknd a fost extrem de dezamăgit pentru că cei de la Grammy nu s-au gândit și la el atunci când au făcut listele de nominalizări. Albumul lui ”After hours” a mers foarte bine, piesele au fost în cele mai importante topuri și pe cele mai bune poziții, iar acum The Weeknd culege roadele. 

Piesa ”Blinding lights” a devenit recent singura piesă din istorie care a stat în Billboard Hot 100 timp de un an, ocupând mereu primele 10 poziții. Artistul este mândru nevoie mare și a postat noua reușită pe contul lui de Instagram. Asta nu este singura reușită pe care o bifează ”Blinding lights”.

Recent, piesa a ajuns la borna de 2 miliarde de streamuri pe Spotify și este oficial singura piesă din istorie cu o ascensiune atât de rapidă. The Weeknd a lansat piesa în 2019, dar în 2020 a venit cu videoclip pentru ea, dar și cu un remix alături de Rosalia. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)