După ce a cucerit industria muzicală și pe cont propriu, atât cu piese proprii, cât și cu melodii compuse pentru alți artiști, Liam Payne schimbă macazul și își încearcă norocul și în actorie. 

Din 2015, de când One Direction a luat o pauză pe perioadă nedeterminată, fiecare dintre cei cinci băieți din trupă a cunoscut succesul pe cont propriu. Zayn a fost primul care a părăsit ”corabia” și a dat lovitura cu melodii solo, iar apoi și Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan și Louis Tomlinson i-au urmat exemplul. Între timp, Harry Styles a cochetat și cu actoria și i-a ieșit! Așa se face că l-a inspirat și pe colegul lui, Liam Payne, să-și încerce talentele în zona cinematografică. 

Fashion, tati! Cele mai extravagante ținute le care le-a purtat Harry Styles. Ai avea curaj să te îmbraci așa?

Liam a povestit, pentru revista Glamour, că a dat mai multe audiții și că așteaptă un răspuns pentru a primi un rol: ”Chestia despre actorie pe care mi-a spus-o cineva este că poți fi potrivit pentru un rol, dar trebuie să fie și rolul potrivit pentru tine. Cred că e nevoie de mult talent, noroc și judecată atunci când te apuci de actorie, pentru a și primi un rol”, a declarat artistul. Liam a mai povestit că a fost la mai multe castinguri și că de fiecare dată a ajuns printre ultimii candidați, dar nu a fost să fie și nu a primit niciun rol până acum, iar acest lucru îl face să se simtă frustrat.