În familia Kardashian-Jenner pandemia nu prea s-a resimțit în adevăratul sens al cuvântului. Fetele și-au făcut de cap și au petrecut în destinații exotice tot anul, iar acum, a venit timpul să sufle în lumânări pentru micuța Stormi. 

Atunci când mama ta este Kylie Jenner, iar mătușile tale stau pe un munte de bani, orice dorință se transformă imediat în realitate. Kylie a fost de foarte multe ori pusă la zid de internauți din cauza obiectelor scumpe pe care i le cumpără fetiței sale, așa că anul acesta a fost mult mai precaută în postări. Stormi a împlinit 3 anișori, iar mama ei a fost cuprinsă de nostalgie și a postat câteva imagini din arhiva de aur de când aceasta era micuță.

Chiar dacă lucrurile nu stau foarte bine între Kylie și tatăl fetiței, Travis Scott, de data aceasta, rapperul s-a întrecut pe sine. Travis a vrut să facă din ziua fetiței lui o ocazie specială, așa că și-a lăsat creativitatea să atingă cote maxime. Rapperul i-a compus lui Stormi o poezie pe care a postat-o și pe Instagram. 

”3 is bigger than 2 
3 more years of love that’s true 
3 more inches u might have grew
3 more years a lot to dooo!!!
3 more TIMES I LOVE UUUUUU
Happy bday to my Lil storm storm 🤎🤎🤎🤎”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott)