Pentru că are fani #MaiMulțiDecâtArmata, B.U.G. Mafia le pregăteşte ceva: un concert cât un festival urban. Se întâmplă pe 8 iunie 2019, la Arenele Romane, iar cei mai tari fani ai trupei sunt aşteptați acolo.

Aceasta va fi cea de a două ediție „Românie, Fă Gălăgie!”, după show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, în 2017, care i-a avut ca invitați peGrasu XXL, CTC, Killa Fonic și DJ Oldskull. De data asta, afișul „Românie, Fă Gălăgie!” 2019 îi va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, NOSFE, Chimie, Bad and Boujee.

Tataee, Caddillac şi Uzzi, cei trei membri ai trupei spun că: "Ne dorim ca cei care vor fi acolo, alături de noi, atât fanii cât și artiștii, să aibă parte de o experiență deosebită de cea a unui concert obișnuit, începând de la producția pe care o pregătim, până la ce se întâmplă în afară scenei și la programul evenimentului - încă de la prima ediție am vrut să invităm nume despre care credem că au ceva de spus în muzica urbană din România. Și vom proceda la fel în viitor.".

Biletele se vor pune în vânzare pe site-ul trupei (rfg2019.bugmafiaoficial.ro) și în rețeaua iaBilet.ro începând de vineri, 22 februarie. Prețurile pornesc de la 69 de lei (Acces General), în perioada de „early bird”, și ajung la 200 de lei - în ziua evenimentului, la intrare.