Rita Ora este una dintre cele mai secretoase artiste atunci când vine vorba de viața ei personală. Recent, artista a fost surprinsă purtând un accesoriu care a ridicat multe semne de întrebare.

În martie anul acesta, Rita s-a despărțit de iubitul ei, Rafferty Law cu care avea o relație din luna decembrie a anului trecut. Cei doi și-au făcut pentru prima dată apariția la un after-party organizat după British Fashion Awards.

După ce i-a spus ”adio” lui Rafferty, artista a început să aibă o relație cu Romain Gavras, regizorul celebru pentru semnătura pusă pe filmele ”Born Free”, ”Our Day Will Come” și ”A Cross the Universe”. Relația dintre cei doi pare una destul de serioasă, având în vedere că și-au petrecut vacanța împreună în Ibiza. 

Recent, Rita a fost surprinsă în fața restaurantului Mexican ”Taqueria” din Londra purtând un inel cu diamante pe care încerca să îl ascundă de ochii curioșilor. Prețiozitatea diamantelor nu au lăsat ca inelul să treacă neobservat, astfel că fanii au început să creadă că Rita a spus cel mai important ”da” din viața ei.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did someone say leather? 💣🖤

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on