Rita Ora a vorbit în sfârşit despre rolul său din mult aşteptata ecranizare a cărții lui E.L. James, "Fifty Shades Of Grey". Spune că a fost o experiență fantastică pe care ar repeta-o oricând. Cântăreața o interpretează pe Mia Grey, sora lui Christian Grey .

Rita a trebuit să învețe puțină franceză şi să prindă accentul american, practic să nu mai fie deloc ea. A purtat o perucă şatenă şi trebuia să fie fata aia deşteaptă plecată la studii, care a venit în vizită acasă la familie. Partea ei preferată este că a petrecut timp alături de actori ca Dakota Johnson. "Este atât de frumoasă că îți distrage atenția şi o actriță incredibilă de la care învăț", a spus Rita.

"Fifty Shades Of Grey", care îi are în rolurile principale pe Dakota Johnson şi pe Jamie Dornan, va apărea în cinematografe în februarie 2015.

Cum e Rita Ora ca actriță vom vedea, ceea ce știm sigur e că momentan este una dintre cee mai bune cântărețe din lume. La ZU o asculți cu "I Will Never Let You Down", o piesă produsă de iubitul ei, Calvin Harris.