„Gossip girl” a fost unul dintre serialele care a marcat mulți adolescenți. În timp ce unii încă mai visează la povești de dragoste precum cea dintre Blair și Chuck, actorii care i-au interpretat au scris deja alte capitole în viața lor.

Penn Badgley, îndrăgitul actor din „You” demonstrează că se pricepe în mai multe domenii, nu doar la actorie. Recent, acesta și-a lansat propriul podcast, iar invitatul care a spart gheața a fost colega lui din „Gossip Girl”, Leighton Meester. Cei doi au depănat foarte multe amintiri și i-au făcut pe toți cei care i-au ascultat să călătorească în timp.

Protagonistul din ”You” este căsătorit de patru ani, iar soția lui se numește Domino Kirke, este cântăreață și actriță și, mai nou, doula, adică le ajută pe femeile care vor să nască acasă și este foarte vocală în spațiul public cu privire la drepturile femeilor de a-și aduce pe lume copiii așa cum vor. 

Penn este cunoscut mai ales pentru rolurile din seria ”Gossip Girl” și pentru thriller-ul ”You”, extrem de popular pe Netflix. El joacă rolul unui stalker profesionist care își alege victimele cu mare precizie și nu dă nimic de bănuit. Serialul se bucură de un succes foarte mare și a apărut recent sezonul al treilea, iar producătorii au anunțat că vor începe în curând și producția sezonului al patrulea. Penn aka Joe, personajul principal din ”You” tocmai a devenit tătic în cel mai nou sezon, dar acest lucru nu schimbă natura firii lui. Sau, cum ar spune un proverb, ”old habits die hard”.