Believe it or not, au trecut deja 14 ani de când Akon a lansat ”Smack That”. Artistul s-a retras o vreme din lumina reflectoarelor și a pus la cale un plan măreț pentru zilele noastre.

Akon și-a uimit fanii acum ceva timp când a declarat că deține o adevărată mină de diamante în Africa de Sud. Oricât de amuzant ar fi putut suna pentru unii, artistul a vorbit foarte serios și, se pare că evoluția lui nu s-a oprit acolo. De la proprietarul unei mine de diamante, artistul vrea să devină proprietarul unui oraș. Cum se va întâmpla asta?

Akon este mai pregătit ca niciodată să contruiască în inima Africii un oraș care să îi poarte numele, iar pentru asta va scoate din buzunar 6 miliarde de dolari. Proiectul Akon City va lua naștere în Senegal, iar artistul vrea să facă acest pas pentru a oferi locuri de muncă senegalezilor.

Akon City va dispune de un hotel, de propria secție de poliție și spital și va avea propria cryptomonedă, Akoin. Se estimează că prima parte a proiectului va fi gata peste 3 ani.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#akoncity

A post shared by AKON (@akon) on