Lino Golden este din ce în ce mai transparent cu fanii în ultima perioadă. Artistul nu se ferește să răspundă celor mai indiscrete întrebări, iar din sesiunile de Q&A rezultă că acesta are planuri mărețe pentru viitor.

Lino Golden nu are timp pentru regrete. După ce a spus adio familiei Golden Boy, Lino a decis să înceapă o nouă etapă în viața lui și este mai motivat ca niciodată. Artistul a început acum ceva timp transformarea fizică și după ce a ajuns la rezultatele dorite, acum aceasta schimba registrul și trece la tatuaje. Lino vrea să își facă tatuaje care să acopere cicatricile lăsate de operație, dar se pare că astea nu sunt singurele lucruri pe care Lino nu vrea să le mai vadă.

Lonely, he is so lonely. Lino Golden nu mai este cu Andra Ghinea. Regretă artistul tatuajul pe care îl au împreună?

Fostul membru Golden Boy Society a răspuns unui fan pe Instagram, recunoscând că are mai multe lucruri de acoperit. Imediat, urmăritorii s-au gândit că este vorba de tatuajul pe care l-a făcut pentru Andra, fosta lui iubită, dar imediat și-au amintit că tot Lino a fost cel care a spus că nu va renunța niciodată la acel tatuaj pentru că a fost făcut într-o perioadă frumoasă a vieții lui. 

Cel mai probabil este vorba despre tatuajul care are legătură cu Alex Velea, mai ales după episodul mai puțin plăcut de anul trecut.