Randi este din ce în hotărât. Artistul nu stă prea mult pe gânduri, iar atunci când are ceva de spus, pune mâna pe telefon și împărtășește cu urmăritorii lui de pe Instagram orice idee.

Randi este unul dintre cei mai prezenți artiști pe social media. Chiar dacă petrece multe ore în studioul de înregistrări, artistul își face mereu timp pentru comunitatea lui de urmăritori de pe Instagram. Fanii lui Randi se pot considera norocoși pentru că în ciuda restricțiilor impuse de pandemie, artistul a păstrat zilnic legătura cu ei.

Randi a fost mereu un tip căruia nu îi place superficialitatea. Conștient de direcția în care se îndreaptă lucrurile și perfecționist din fire, artistul a profitat de Instagram și a transmis un mesaj celei mai întâlnite categorii de astăzi, cea a influencer-ilor.

”Nu știu exact în ce credeți voi, în Dumnezeu sau forță divină, dar vă rog frumos să înțelegeți că această forță divină care ne-a creat ne-a dat minte. Putem fi arhitecții unei lumi noi. Putem să ne folosim neuronii să schimbăm lumea asta în bine, să creăm o lume bazată pe valori adevărate, pe profunzime, nu doar pe cum să câștigăm bani ușor făcând de dimineața până seara niște poze. Vă doresc să vă doriți mai mult!”