Vedetele de peste Ocean sunt o sursă nesecată de secrete. Când nimeni nu se aștepta la asta, Beyonce a recunoscut: artista are o soră vitregă, care i-ar putea fi fiică.

Dezvăluirea a fost făcută de TMZ după ce tatăl artistei, Mathew Knowles a fost obligat de un tribunal din Houston să facă un test de paternitate. Mathew a fost dat în judecată de Taqoya Branscomb, un agent imobiliar.

Aceasta a susținut că în 2010 a rămas însărcinată cu tatăl lui Beyonce, iar un laborator din Texas a confirmat acest lucru pe baza unor analize cu un procent de veridicitate de 99,98%. Drept urmare, Mathew a fost nevoit să-şi recunoască fiica. 

Koi are acum aproape 13 ani şi a devenit oficial sora vitregă a lui Beyonce şi a lui Solange, cele două fete pe care Mathew le are din căsnicia cu Tina Knowles. Cei doi au divorțat în 2009, cu un an înainte ca micuța Koi să fie concepută, ca urmare a unor acuzații de infidelitate. Koi are câteva trăsături comune cu Beyonce și, chiar dacă acum este la școală, când va crește nu este exclus să moștenească din talentul surorii mai mari.