Nu este deloc ușor să fie soțul lui Britney Spears, iar Sam recunoaște acest lucru. Totuși, are multe aspecte pentru care îi este recunoscător soției sale și nu s-a ferit să le verbalizeze în emisiunea „Good morning America”

De când a scăpat de tutela tatălui ei, Brit a trăit în aproape doi ani cât n-a trăit toată viața. Artista este foarte fericită alături de Sam Asghari și a fost 100% convinsă că el este alesul inimii sale. Brit s-a căsătorit cu logodnicul ei în mare secret, iar evenimentul a fost de-a dreptul unul foarte reușit. La ceremonia celor doi au participat vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Kate Hudson și Gwyneth Paltrow. La eveniment a apărut, neinvitat și fostul ei soț, Jason Alexander care a fost arestat imediat. 

Acum, la aproape o lună de la marele eveniment, Sam a ieșit în public și a expus o listă de motive pentru care îi este recunoscător soției sale.

„Nu am ieșit în evidență până când soția mea nu mi-a dat această platformă. Așa că voi fi mereu recunoscător pentru asta și îi voi mulțumi mereu. Nu iau de-a gata fiecare oportunitate pe care o primesc, dar încerc să rămân optimist în orice context.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)