Jennifer Lopez nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea bărbaților celebri. Pe lista ei de cuceriri se află multe nume, printre care și Ojani Noa. Trebuie să recunoaștem că lumea a cam uitat de el, dar nu-i problemă. Cele mai recent declarații ale bărbatului l-au adus pe prima pagină a tabloidelor.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck în urmă cu câteva săptămâni și este mai fericită ca niciodată. Diva parcă trăiește, din nou, o iubire adolescentină alături de partenerul ei. JLo și Ben au fost în luna de miere în Paris și s-au delectat cu cele mai romantice ieșiri. Imaginile cu cei doi au făcut înconjurul mapamondului și se pare că au ajuns și la fostul soț al divei.

Ojani Noa a fost căsătorit cu Jennifer Lopez în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998. Acesta este de părere că a avut suficient timp să o cunoască pe JLo și știe că nici acest mariaj nu va rezista. Ba mai mult, este de părere că nici măcar în cazul lui nu a contat căsnicia pentru Jennifer. Deși îi dorește tot binele din lume, nu s-a putut abține să nu facă o serie de declarații în care a vorbit deschis despre nunta anului.

„Lui Jennifer îi place să fie îndrăgostită, dar a fost căsătorită de șase ori până acum. Ben este soțul cu numărul 4. Eu am fost primul ei soț și mi-a spus că sunt dragostea vieții ei. Când stăteam seara în pat, îmi spunea mereu că vom trăi fericiți până la adânci bătrâneți”, a declarat Ojani Noa.

Primul soț al lui Jennifer Lopez iese la atac. De ce crede Ojani Noa că mariajul divei cu Ben Affleck nu va rezista
Hepta

Cum l-a cunoscut Jennifer Lopez pe actualul ei soț

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Gigli”, o comedie romantică apărută în cinematografe doi ani mai târziu. Chimia dintre personajele lor nu dispărea când se dădea ”stop”, așa că, încet-încet, s-a înfiripat ceva între ei. J. Lo era căsătorită la vremea aceea cu Cris Judd, cel de-al doilea soț al ei.

Relația nu mai mergea, așa că cei doi au decis să de despartă. Divorțul s-a finalizat în 2003, iar la scurt timp, Jenny from the block a făcut public faptul că este într-o relație cu Ben Affleck, deși gurile rele spun că idila lor începuse înainte ca ea să fie o femeie liberă în acte. Tot în 2003 a apărut și filmul în care cei doi jucau, dar din păcate a fost o producție destul de slabă și nu a avut succesul așteptat.

Și dacă tot am menționat de Jenny from the block, în 2002, Ben Affleck a apărut în videoclipul lui J. Lo care chiar așa s-a intitulat: ”Jenny from the block”. La scurt timp, actorul o cerea de soție și punea pe degetul divei un inel cu un diamant roz de 6.1 carate, pentru care ar fi scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin decât 2.5 milioane de dolari, potrivit tabloidelor de la vremea respectivă.