În timp ce toată lumea vrea să știe dacă Alexandra Stan s-a despărțit sau nu de soțul ei, artista își vede de viață și se concentrează asupra proiectelor pe care le are. Alexandra a participat la o gală dedicată influencerilor și a ales o ținută care i-a pus în valoare formele.

Alexandra Stan nu plânge în pumni, după ce mariajul ei ar fi ajuns la final. Presa a pus cap la cap toate indiciile și a ajuns la concluzia că artista și soțul ei, Emanuel, și-au spus adio, la doar cinci luni de la nuntă. El a șters toate fotografiile cu ea de pe Instagram și a postat un mesaj cu subînțeles. La rândul ei, Alexandra Stan a renunțat să mai poarte verigheta și a postat pe Insta Stories o melodie cu mesaj de despărțire. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat separarea cu subiect și predicat, indiciile sunt acolo pentru cine vrea să le vadă. 

Dragostea durează trei luni. Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel s-au despărțit. Asta este dovada!

Artista se concentrează în continuare pe proiectele pe care le are în derulare și, între înregistrări și filmări de videoclipuri, Alexandra și-a făcut timp să participe și la un eveniment monden. Prima apariție în public a artistei după zvonurile legate de despărțire a fost la o gală care a premiat influencerii. Alexandra a purtat o rochie scurtă, foarte mulată, o pereche de cizme din lac, peste genunchi, și un machiaj statement.