Legendarii rockeri de la Led Zeppelin vin cu un album care va cuprinde reeditări ale pieselor de pe cele 9 albume din carieră, dar şi piese nelansate.

Piesele remasterizate de către chitaristul Jimmy Page vor fi lansate pe data de 3 iunie împreună cu ediţii deluxe: “Led Zeppelin”, “Led Zeppelin II” şi “Led Zeppelin III”. Fiecare album va include un al doi-lea cu piese nelansate din respectivele perioade, adică înregistrări de la data aceea care nu au fost terminate şi masterizate.

Vom avea ocazia să ascultăm unele dintre cele mai cunoscute hituri, precum “Ramble On”, “Heartbreaker”, “Whole Lotta Love”.

Led Zeppelin a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 1995 şi a primit un premiu Grammy pentru întreaga activitate în 2005.

Membrii fondatori John Paul Jones, Jimmy Page şi Robert Plant împreună cu Jason Bonham, fiul toboşarului John Bonham, care a decedat în 1980, anul în care trupa s-a destrămat, au ţinut un concert tribut în Londra pe O2 Arena în 2007 pentru Ahmet Ertegun, fondatorul label-ului lor, Atlantic. De atunci membrii trupei tot discutau despre o nouă reuniune.