Spike le-a dat fanilor o veste pe care cu siguranță nu voiau să o audă. Artistul urma să urce pe una dintre cele mai mari scene de la festival, dar se pare că planurile lui au fost date peste cap chiar de către Covid.

Spike nu trece prin cea mai bună perioadă a lui. Artistul a decis să fie transparent cu fanii care îl așteptau să concerteze, asa că le-a spus că are Covid. Spike a fost diagnostic fix când nu se aștepta, în timp ce făcea un test de rutină, așa cum prevăd regulile pentru organizarea sau participarea la evenimente mari. Spike a declarat că deja se simte mult mai bine și le-a dat fanilor întâlnire la concertele următoare, imediat după ce își va reveni. Mai mult decât atât, Spike are mulți ași în mânecă pentru perioada următoare, iar unul dintre ei este lansarea unui nou merch, so stay tunned!

”Am fost să mă testez pentru festivalul de diseară și am ieșit pozitiv pentru Sars-Covid. N-am decât niște simptome de răceală care au început să treacă, așa că ne vedem la anul. Pup iubi! Stay safe!”, a spus artistul pe Instagram.