Finalul anului 2020 nu vine tocmai cu vești bune pentru iubitorii de filme și seriale. Cei care au mers pe ideea ”Netflix & chill” vor avea parte de câteva surprize neplăcute în luna cadourilor.

Puneți pauză la tot ce faceți! ”Friends”, serialul care nu mai are nevoie de nicio prezentare va dispărea de pe Netflix. Dacă până acum utilizatorii erau obișnuiți cu anunțuri oficiale în astfel de situații, de data aceasta, cei de la Netflix nu au spus nimic, doar au afișat mesajul ”Disponibil până la 31/12/2020”.

”Friends” a intrat cu toate cele 10 sezoane pe Netflix România la 1 ianuarie 2018 și, deși au mai existat și anul trecut zvonuri legate de părăsirea Netflix și s-a ajuns chiar și la semnare de petiții, reprezentanții Netflix nu au confirmat nimic. 

Aceasta nu este singura schimbare din biblioteca de filme și seriale. Netflix va spune adio unora dintre cele mai îndrăgite producții precum ”Gossip girl” și ”The Vampire diaries”, dar și unor blockbustere super cunoscute precum ”Fargo” și ”Indiana Jones”. Cei care vor să mai profite de aceste filme și seriale trebuie să se grăbească pentru că vor mai fi disponibile până la finalul lunii decembrie.