It's not easy to be her! Hailey Bieber a fost crescută în lumina reflectoarelor, dar de când este soția lui Justin Bieber, atenția presei este din ce în ce mai concentrată asupra ei. Acum, ca să nu mai existe secrete, Hailey și-a făcut propriul canal de Youtube.

Hailey Bieber nu este deloc străină de vloguri și de videoclipuri în care să facă fel de fel de challenge-uri. Aceasta a apărut de nenumărate ori în mini-documentarul lui Justin Bieber de pe Youtube, dar și în seria de pe Facebook în care le arăta fanilor cum decurg anumite zile din viața lor de cuplu.

Acum, Hailey și-a luat inima în dinți și și-a făcut propriul canal de Youtube. Aceasta are deja 295k de urmăritori și aceasta nu este cifra la care se va opri. Canalul lui Hailey are mari șanse să le facă concurență celorlalți youtube-uri cu ștate vechi, mai ales că videoclipurile ei sunt destul de diversificate. Hailey a urcat deja trei videoclipuri pe canal, unul în care le urează bun venit fanilor, altul în care își prezintă rutina de skin care și altul în care apare alături de prietena ei, Kendall Jenner.

I-ai dat subscribe?