J Balvin a lansat recent un documentar despre viața lui, iar fanii care l-au văzut au avut de aflat multe lucruri interesante despre băiatul din Medellin. Chiar așa se intitulează documentarul - ”The Boy From Medellin” - iar Balvin a făcut o serie de dezvăluiri picante în cadrul lui.

J Balvin este mândru de originea lui, deși țara în care s-a născut și mai ales orașul sunt adesea asociate cu legendarul traficant de droguri Pablo Escobar. Chiar dacă majoritatea oamenilor se gândesc la el atunci când aud de Medellin, J Balvin consideră că Escobar nu este o rușine pentru țara în care s-a născut, ci dimpotrivă, un idol al columbienilor. În documentarul lansat pe Amazon Prime, J Balvin povestește că îl cunoaște personal pe fiul lui Escobar și că au ieșit de câteva ori împreună. ”Mi-a spus că tatăl lui a învățat oamenii să facă lucruri greșite. A influențat o întreagă generație. Vreau să arăt lumii noua generație”, a povestit J Balvin și a ținut să sublinieze că există o mulțime de idei preconcepute cu privire la Pablo Escobar, dar că ar trebui să fie scoase la lumină și aspectele pozitive. 

#StoryTime. J Balvin a vorbit deschis despre perioada în care a avut COVID. ”Aproape că m-a omorât”

Pe lângă povestea cu fiul lui Escobar, un alt aspect care le-a atras atenția fanilor este faptul că J Balvin a vorbit deschis despre depresia și anxietatea cu care s-a luptat: ”Depresia nu înseamnă să fii trist. Depresia este un dezechilibru chimic în creier. E mult mai puternică decât tine”, a povestit artistul. J Balvin ia tratament pentru afecțiunea psihică de care suferă de 10 ani și a recunoscut că avea idei preconcepute despre mersul la psihiatru, până când a devenit el însuși pacient. 

Epic! Cum a reacționat J Balvin atunci când a aflat că va fi tătic? Iubita lui l-a dat de gol!

J Balvin traversează o perioadă plină, atât pe plan profesional, cât și personal. Își promovează intens documentarul, iar în curând va deveni tătic. Iubita lui, modelul Valentina Ferrer a anunțat recent că ea și Balvin așteaptă primul lor copil.