Paula Seling şi Ovi s-au întors de la Eurovision dezamăgiţi de locul 12, pe care l-au ocupat la final, dar mulţumiţi de prestaţia pe care au avut-o.

“Suntem foarte mulţumiţi de noi înşine. Chiar am coborât de pe scenă cu un sentiment de împlinire profesională. Am fost o echipă de profesionişti foarte disciplinaţi. Am dat tot ce am putut. Prestaţia noastră s-a văzut şi am primit complimente de la multă lume.” a zis Ovi,

“Am făcut tot ce se putea face”, a declarat şi Paula, care a fost întrebată dacă mai participă vreodată la Eurovision. 

“Nu pot să vă dau răspuns la această întrebare acum. Am învăţat ca niciodată să nu spun niciodată. În acest moment o să-mi îndrept atenţia spre viaţa mea de dinainte de Eurovision şi împreună cu Ovi o să facem proiectele pe care le avem în plan.” a fost răspunsul artistei.

Paula Seling, pe scenă, în timpul reprezentaţiei de la Eurovision (facebook.com)

Piesa “Miracle”, interpretată de Paula Selig şi Ovi (Ovidiu Cernăuţeanu), a fost foarte apreciată în semifinale, acolo unde a ocupat locul doi la votul juriului. În finală, însă, lucrurile s-au schimbat. Paula şi Ovi au primit puţine voturi de la membrii juriilor din ţările care au votat. 

Mai mulţi români din Anglia i-au scris pe Facebook Paulei şi i-au spus că, înainte să prezinte piesa “Miracle”, comentatorii televiziunii care transmitea show-ul au povestit întâmplări prin care au trecut şi care îi puneau într-o lumină proastă pe români. 

Paula Seling şi Ovi, după finala concursului Eurovision (facebook.com)