Atunci când ești Kylie Jenner, nimic nu este imposibil. Miliardara și-a obișnuit deja fanii cu aroganțe la ordinea zilei, dar, uneori, parcă este prea mult. Unul dintre cele mai recente gesturi ale lui Kylie a scandalizat Marele Internet și pe bună dreptate.

Kylie Jenner a crescut într-o familie în care luxul și opulența au fost mereu la ele acasă. Miliardara nu a dus niciodată lipsa banilor, iar acum aruncă cu ei în stânga și-n dreapta. Ca orice vedetă care se respectă, Kylie a vrut să intre în rând cu lumea bună. În urmă cu câțiva ani, iubita lui Travis Scott și-a luat un avion pentru a-i ușura deplasările.

Toată lumea s-a așteptat ca avionul să fie folosit pe distanțe mari, dar se pare că nu așa a gândit și Kylie. Vedeta consideră avionul un taxi personal, așa că se urcă în el ori de câte ori are nevoie. Recent, fanii au pus-o la zid pe fiica lui Kris Jenner și cred că este nepotrivit gestul ei. Pe fondul încălzirii globale, lumea nu mai tolerează să vadă pozele lui Kylie Jenner în care se flexează nu cu unul, ci cu două avioane.

Până unde poate merge aroganța lui Kylie Jenner?! Miliardara a făcut un gest care i-a revoltat pe fanii ei
Instagram

Cum a luat naștere imperiul lui Kylie Jenner

În primul episod, ”The beginning” Kylie Jenner a povestit cum o frustrarea de-alea ei au condus-o pe drumul către succes. Kylie a fost mereu complexată de buzele ei. De fiecare dată, încerca să le facă să pară perfecte prin conturarea cu creion. Una dintre problemele ei era faptul că niciodată nu găsea nuanța creionului care să se potrivească cu cea a rujului, așa că a decis să creeze propriile lip kit-uri.

Prima care a auzit de ideea lui Kylie a fost mama ei, Kris care i-a spus că o susține, dar va trebui să își lanseze colecția de kit-uri din proprii ei bani strânși de-a lungul filmărilor KUWTK. Kylie și-a riscat toți banii și bine a făcut! Nu a vrut să aibă o campanie publicitară basic, așa că a anunțat simplu pe Instagram: ”Guys, am lansat primele kit-uri de buze!” În doar câteva secunde site-ul s-a blocat, iar miliardara a crezut că deja are probleme logistice, dar nu! Întregul stoc Kylie Cosmetics s-a epuizat în mai puțin de un minut!