Se spune că nu trebuie să întrebi niciodată o femeie ce vârstă are. Acesta e un subiect sensibil chiar și pentru vedete, care fac tot posibilul să-și ascundă vârsta reală. Chiar dacă nu ar avea motive să fie complexate, ci mai degrabă invidiate, starurile mai ”taie” atunci când vine vorba de ani.

Și dacă ai crezut că numai doamnele au acest obicei, sunt și câțiva bărbați celebri care și-au ascuns vârsta, dintr-un motiv sau altul.

Nicki Minaj a fost implicată într-o altercație în 2011, iar vârsta ei apărea ca fiind 26 de ani. Artista avea, de fapt, 28 atunci.

Nicole Scherzinger a recunoscut că le-a ascuns tuturor faptul că împlinise 30 de ani. Pe site-ul trupei Pussycat Dolls apărea ca având 28 de ani, în 2008.

Jennifer Lopez a fost într-un club unde s-au tras focuri de armă, iar poliția a luat-o la întrebări. A fost nevoită să recunoască faptul că e născută în 1969, nu în 1970, așa cum pretindea. 

Sandra Bullock i-a mințit pe producătorii filmului ”Love Potion #9”, sperând să obțină un rol. Spre deosebire de vedetele care s-au dat mai tinere, Sandra a mai ”pus” câțiva ani la vârsta reală, pentru că personajul trebuia să fie mai în vârstă.

Eminem spunea în 1999 că are 24 de ani, când, de fapt, avea 27. Unii spun că staff-ul lui l-a sfătuit să mintă.

Rapper-ul Nelly a fost dat de gol în 2003, când o revistă l-a inclus în topul celor mai HOT cântăreți sub 25 de ani. El avea 28 la vremea respectivă...

Paloma Faith a mințit în legătură cu vârsta ei la începutul carierei. Artista a spus într-un interviu că are 23 de ani, dar de fapt avea 27.

Pe Beyonce a dat-o de gol chiar tatăl ei într-un interviu. Queen B. are, de fapt, 40 de ani, nu 37 cum spune ea.