Băieții de la One Direction au făcut-o lată! Atât de bine s-au simțit în Argentina, la Buenos Aires, încât au început să danseze în chiloți pe holurile hotelului de cinci stele în care au fost cazați. Ce nu au ştiut ei e că toată faza a fost înregistrată de camerele de supraveghere, iar acum distracția lor e pe Internet!

Pe Niall îl vedem cum iese din cameră şi aleargă în chiloți, însoțit de Harry Styles şi el cu o ținută extrem de sumară. Harry e poate cel mai uşor de recunoscut după tatuajele sale.

Faza tare e că Harry renunță să-şi facă de cap cu Niall în momentul în care uşa camerei sale este deschisă de o tipă blondă. Domnişoara se pare că este stilistul trupei, Lou Teasdale.

Pe Niall nu l-a deranjat foarte tare faptul că Harry l-a abandonat şi şi-a continuat numărul de dans în chiloți, alături de un membru din staff-ul trupei One Direction.

Băieții ar fi vrut să poată ieşi din hotel pentru a se distra, dar poliția le-a interzis clar acest lucru. De vină au fost fanele băieților. Sute de directionere au înconjurat hotelul, aşa că forțele de ordine au spus că Harry, Niall, Liam, Louis şi Zayn nu au voie să părăsească hotelul din motive de securitate.