Delia și The Motans au venit azi dimineață la Morning ZU, să cânte live piesa momentului, ”Weekend”. Delia și-a făcut încălzirea pentru cele trei concerte Psihedelia de la Sala Palatului și a dat puțin din casă.

La un moment dat, Buzdu a provocat-o și i-a spus că umblă zvonuri că The Motans s-ar ascunde sub masca solistului de la Carla's Dreams și că și-a făcut încă un proiect muzical, pentru a crea o diversiune. Denis, pe numele lui, a infirmat zvonul, iar Delia a fost și mai categorică. 

PREMIERĂ LA ZU: Delia cântă următorul ei hit - ”Verde Împărat”

Așadar, Delia ne-a asigurat că NU The Motans se află în spatele măștii și a adus cel mai puternic argument: e printre puținii oameni care știu cum arată Carla's Dreams fără mască. În plus, dacă te uiți cu atenție, vei observa că există diferențe la conformația corpului. Așadar, The Motans și Carla's Dreams au în comun doar faptul că amândoi vin din Republica Moldova și că au un fel aparte de a face muzică. Dar cam atât.

PS: Delia a dezvăluit că Sergiu, aka Carla's Dreams, se va afla în public la concertul ei de la Sala Palatului. Apropo, așa a sunat ”Weekend” live în studio: