Unul dintre meritele lui Ed Sheeran, dincolo de faptul că face muzică pentru el, compune și pentru alți artiști internaționali. Tocmai a lansat o piesă pe care o scrisese inițial pentru Rihanna, dar asta nu e tot! Justin Bieber ar trebui să-i facă cinste pentru două piese cu care a avut mega-succes în ultimul an și care, ai ghicit, poartă semnătura lui Ed Sheeran.

Aceasta este cea mai ascultată melodie din lume în acest moment!

După ce a revenit cu două piese noi, Ed Sheeran a mers la posturile de radio din UK să le cânte live. Tot acolo a povestit că Bieber i-a ”furat” melodia ”Cold Water”.

VIDEO: Aşa ar fi sunat hiturile momentului dacă erau lansate în anii '80

”Cold Water are o poveste ciudată, nici nu îmi mai aminteam de existența ei. Am compus jumătate din ea și am uitat-o complet. Mi-a dat Diplo un mail în care mă întreba dacă poate să o lanseze el. Nu știam despre ce vorbește, așa că nu i-am răspuns. Apoi mi-a zis că vrea și Justin să cânte pe piesă, iar eu habar n-aveam despre ce vorbește. Au lansat-o și când am auzit-o mi-a picat fisa: piesa asta era compusă de mine”, și-a amintit Sheeran.

Și nu e numai atât. Bieber îi datorează și succesul pentru ”Love Yourself”, pe care Sheeran a compus-o pentru albumul lui, ”Divide”. I s-a părut că nu se potrivește, i-a dat-o lui Bieber, iar el a făcut-o mare. Acum are peste un miliard de ascultări pe YouTube.