Se pare că pentru Cardi B și pentru Offset dragostea chiar a durat 3 ani. Cei doi au decis să pună capăt mariajului, iar cea care a depus actele de divorț a fost rapperița.

Cardi B și Offset s-au căsătorit acum 3 ani în secret, dar divorțul se pare că a devenit public. Cardi a simțit că între ea și Offset lucrurile nu se mai pot îndrepta, așa că a mers la tribunalul dinFulton County, Georgia pentru a depune actele.

Sunt bine cunoscute episoadele în care Offset a înșelat-o pe Cardi, dar aceasta a trecut peste din dorința de a repara lucrurile și de a avea o familie fericită. Chiar dacă a fost criticată de multe femei că l-a iertat la acel moment pe Offset, Cardi nu a ținut cont și a fost dispusă să facă orice pentru relația ei.

Totul până acum. Cardi a mărturisit pentru cei de la People care sunt adevăratele motive care au făcut-o să îi spună ”adio!” definitiv lui Offset. ”Vreți să știți de ce divorțez? Ei bine, nu este din cauză că am fost înșelată. Când simți că lucrurile nu mai sunt ca înainte, poate că este timpul să renunți. Unii oameni chiar se maturizează, iar eu și Offset am fost împreună 4 ani și avem un copil. Cei care spun că un copil te face să te răzgândești să nu divorțezi, mint.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ME GUSTA MUSIC VIDEO OUT NOW !!! Anitta ft cardi and @myketowers

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on