Bruno Mars e genul de artist care știe să facă show la concertele sale, însă atunci când atmosfera se încinge la propriu... nu mai e chiar atât de plăcut! Artistul a susținut marți seară un concert în Glasgow și a fost evacuat de urgență, după ce scena a luat foc.

Artistul, care are 4 videoclipuri de peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube, a trecut prin clipe de panică după ce scena pe care susținea un concert a luat foc. Bruno Mars a fost evacuat de urgență, iar pompierii au intervenit rapid pentru a stinge flăcările, care se pare că au pornit în urma efectelor pirotehnice.

 

Incidentul a fost surprins de fanii prezenți la concert, care au filmat totul cu telefoanele mobile și au postat apoi pe rețelele de socializare:

 

Din fericire, cântărețul a scăpat cu bine și a revenit pe scenă după scurt timp, când a început să cânte „Calling All My Lovelies”. Bruno Mars a modificat însă versurile și le-a adaptat incidentului: „Am ars scena în Glasgow / Mai bine chemați pompierii când sunt huliganii (The Hooligans, trupa sa) pe scenă!”.