Pe cât de grandioasă a fost primirea lui Alex Velea în S.U.A., pe atât de amar a fost gustul cu care se întoarce Frătziwear în România. Velea le-a transmis un mesaj fanilor nemulțumiți de anularea ultimului concert, din Clevland și cu această ocazie a dat cărțile pe față.

VIDEO: Alex Velea a avut parte de cea mai tare primire în S.U.A

Velea se întoarce dezamăgit de organizatori. Două din cele 6 show-uri nu s-au mai ținut, iar artistul a acuzat și proasta organizare - de la condițiile tehnice precare până la remunerație, care a fost sub nivelul sumei negociate în înțelegere.

Totuși, Velea spune că abia să primească o nouă ocazie de a trăi "visul american".

Va scriu din Clevland, azi trebuia sa am ultimul concert din cele 6 prevazute in contractul pe care l-am incheiat cu Branko (Branko Podrumedzic). Din pacate acest concert, cat si cel din Philadelphia nu s-au mai tinut , vina apartinandu-i in totalitate organizatorului mentionat mai sus. Fiind departe de casa si din respect pt cei care au venit sa-mi asculte muzica, sa-mi vada showul pe care l-am pregatit alaturi de echipa mea si Rashid si sa se simta bine alaturi de noi, in toata aceasta perioada in care m-am aflat aici, am acceptat o serie de compromisuri (de la remuneratie pana la conditiile tehnice precare). Am primit din pacate o serie de mesaje in urma anularii concertului de azi, prin care v-ati manifestat nemultumirea, insa as vrea sa intelegeti ca mi-am dorit la fel de mult ca si voi sa se tina concertul, am avut de pierdut si eu din cauza asta, sunteti indreptatiti sa fiti suparati insa nu pe mine. Imi doresc foarte mult sa revin in America pe viitor, sa colaborez cu cat mai multi oameni care vor sa faca lucruri frumoase pt romanii plecati... insa mi-as dori in acelasi timp ca acest "organizator" sa nu mai aiba sansa sa aiba pe mana artisti , sa nu mai dea sperante fanilor care-si doresc ceva calitativ, sa nu mai aiba deschidere spre aceasta industrie. Discrepanta fabuloasa dintre primirea grandioasa din prima zi si modalitatea in care s-a comportat de fapt in tot acest timp , imi lasa un gust amar... Pana la urma, incerc sa fiu optimist si pozitiv, sa privesc lucrurile dintr-o perspectiva buna, am avut sansa sa vizitam niste locuri frumoase si sa intalnim si oameni deosebiti. Va salut si va pup, oriunde v-ati afla.

A photo posted by Alex Velea (@iamvelea) on