La început de an, Delia și Misha au făcut un anunț care i-au luat pe fani prin surprindere. Cele două artiste au descoperit că suferă de o boală despre care nu mulți știau până acum.

Deși pe rețelele sociale sunt mereu joviale și pline de energie, Delia și fosta soție a lui Connect-R și-au cam îngrijorat fanii cu una dintre cele mai recente postări. Artistele au declarat că suferă de misofonie sau ”sindromul sensibilității selective la sunete”. Boala este destul de rară și, chiar dacă la prima vedere nu pare a fi chiar atât de gravă, efectele ei sunt destul de serioase.

Misofonia se găsește în stadiu incipient și avansat, iar cei care se confruntă la început cu aceasă boală se simt anxioși, dezgustași și simt nevoia de a pleca de lânga factorul care declanșează aceste stări. Cei care se află într-un stadiu avansat se confruntp cu ură, furie, disconfort emoțional și chiar gânduri suicidale.

Chiar dacă cele două artiste nu au dat prea multe detalii despre cum se manifestă această boală în cazul lor, fanii sunt îngrijorați și speră ca totul să fie bine.