Jennifer Lopez a împlinit recent 52 de ani și a sărbătorit cu o croazieră prin Europa. Diva și Ben Affleck au închiriat un yacht și s-au plimbat pe Mediterană, iar paparazzii au fost pe urmele lor. Acum s-a aflat și ce cadou i-a făcut actorul iubitei sale și este vorba despre o bijuterie de lux. 

Ben Affleck a marcat aniversarea iubitei sale așa cum se cuvine. Ce cadou îi faci unei dive care are tot ce își dorește? Ei bine, actorul s-a dat peste cap până când a găsit cadoul ideal. Cei de la In Style au scris că actorul a făcut un colier pe comandă, la un brand de bijuterii de lux, pentru care ar fi plătit nici mai mult, nici mai puțin decât 45.000$. Brand-ul de la care Ben Affleck a comandat bijuteria este Foundrae, iar iubitul lui J. Lo și-a dorit o bijuterie care să spună o poveste, mai exact povestea lor de dragoste. 

Ce mică e lumea! Jennifer Lopez, la un pas să dea nas în nas cu Alex Rodriguez la St. Tropez

Colierul are multe charm-uri și pandantive cu semnificații deosebite pentru cuplul de îndrăgostiți. J. Lo a purtat bijuteria cu pricina la petrecerea de pe yacht pe care a organizat-o de ziua ei. Colierul se poate vedea în toată splendoarea, în fotografiile în care diva apare în costum de baie pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)