Ți s-a întâmplat vreodată să refuzi ceva și apoi să-ți pară rău? Artiștii despre care vorbim astăzi sigur au trecut prin asta.

Poate nu știai că unele dintre cele mai tari piese din toate timpurile au fost compuse, inițial, pentru alți cântăreți. Ei le-au refuzat, dintr-un motiv sau altul. Le-au luat colegii lor de breaslă și le-au făcut HIT.

VIDEO: Delia, Smiley și Inna, în topul videoclipurilor VIRALE pe Youtube în 2017

Major Lazer & DJ Snake feat. - "Lean On". Melodia i-a fost propusă inițial Rihannei, care a refuzat-o pentru că Diplo compune muzică de "duty-free", a spus ea atunci. Diplo i-a propus-o apoi lui Nicki Minaj pentru ca în cele din urmă să ajungă la MØ, o voce feminină mai puțin cunoscută.

Rihanna - ”Umbrella”. Fusese scrisă inițial pentru Britney Spears, care a refuzat-o pentru că avea deja multe alte piese de înregistrat.

”Disturbia” a fost compusă pentru Chris Brown. Artistul a decis să înregistreze altă piesă și i-a lăsat-o pe aceasta Rihannei, care era iubita lui la acea vreme.

”S.O.S” trebuia să fie cântată de Christina Milian, dar a refuzat-o. Mare greșeală!

Kelly Clarkson - ”Since U Been Gone”. Asta chiar a fost o piesă reciclată! A refuzat-o întâi Pink, apoi Hilary Duff, ca în final să ajungă la Clarkson.

Acum e-acum! Michael Jackson trebuia să cânte ”Rock Your Body”, dar a refuzat-o. Melodia a apărut pe albumul de debut solo al lui Justin Timberlake și a fost una dintre cele mai de succes piese ale lui.

Lady Gaga a compus ”Telephone” pentru Britney Spears, dar cântăreața nu a vrut să o includă pe albumul ei. Așa au ajuns s-o cânte Gaga și Beyonce.

Gloria Estefan a compus ”Let's Get Loud”, dar nu a mai dorit să o înregistreze, pentru că i s-a părut că seamănă mult cu alte piese ale ei. Așa a ajuns s-o cânte Jennifer Lopez.

”We Found Love” de la Rihanna fusese compusă pentru Nicole Scherzinger, dar a refuzat-o. Fosta Pussycat Doll a ratat o grămadă de hituri, printre care Lady Gaga - "Just Dance" și The Black Eyed Peas - "My Humps". Cam nasol, nu?